Skymark'ta MANUSsim CNC Simülasyonu ile Hatasız Üretim

Skymark'ta MANUSsim CNC Simülasyonu ile Hatasız Üretim

 

cnc simulation skymark 1

 

Skymark Havacılık ülkemizin havacılık sanayisinin önemli firmalarından ve MANUS Yazılımın değerli müşterilerinden biridir.2016 yılıda kurulduğundan beri MANUS ile çalışan Skymark havacılık önce MANUSpost post prosesör çözümden yaralanırken ilerleyen yıllarda MANUSsim CNC simülasyon yazılımını da kullanmaya başladı.

 

cnc simulation skymark 2

 

Günümüzde gittikçe zorlaşan, karmaşık tasarımları olan, karmaşık geometrileri olan parçalar üretiliyor. Bu konuda Skymark parçaları zamanında ve hatasız ürettiklerine emin olabilmek için bir çözüme ihtiyaç duyuyordu ve bu çözümü MANUSsim’de buldu. MANUS simülasyon ve post prosesör çözümleri sayesinde parçaların doğru NC kodlar ile sorunsuz şekilde üretilmesini sağlıyorlar.

 

cnc simulation skymark 3

 

Ayrıca MANUS Support portalı’nı kullanarak herhangi bir hata oluştuğunda problemlerini hızlıca iletebiliyorlar ve MANUS tarafından hızlı dönüşler alabiliyorlar. Bu sayede hataları hızlıcıa çözüyor ve üretime sorunsuz bir şekilde devam edebiliyorlar.

 

cnc simulation skymark 4

 

MANUSsim optimize NC program optimizasyon yazılımını da merakla bekleyen Skymark Havacılık bu çözümden de yüksek verim almayı bekliyor ve en kısa zamanda tezgahlarında çalıştırarak performansını görmeyi hedefliyor.

 

Skymark Havacılı’ğa 10 yıla yakın süredir bizimle çalıştıkları, CNC makinelerini bize emanet ettikleri ve başarı hikayesi için teşekkür ederiz. Ayrıca videoya katkıları için Özgür Bulut’a ayrıca teşekkür ederiz. Beraber daha nice başarılara imza atmayı diliyoruz.

 

23
May
2024 . MANUS