Küçükpazarlı'da NC Program Optimizasyonu İçin Çözüm Ortağı

Küçükpazarlı'da NC Program Optimizasyonu İçin Çözüm Ortağı

 

kpa nc program optimization1

 

Küçükpazarlı havacılık 75 civarında CNC makinası içeren makina parkuruna sahip, havacılık sektörünün en büyük alt yüklenicilerinden biridir. Ayrıca MANUS Yazılımın çok uzun süredir birlikte çalıştığı çok değerli bir müşterimizdir. Yurt içinde TAI, yurtdışında ise Bell helikopter, Safran ve Daher gibi büyük şirketlerle çalışmanın yanı sıra Airbus’ın DPM statüsüne sahip olan Küçükpazarlı CNC makinalarının çoğunda MANUS çözümlerini kullanıyor.

 

kpa nc program optimization2

 

Sürekli gelişmekte olan talaşlı imalat sektöründeki en büyük problemlerden biri verimsizliktir. Küçükpazarlı Havacılık bu probleme çözüm olarak MANUS Yazılımın G kod optimizasyon yazılımı olan MANUSsim optimize’ı yakından takip ediyor ve optimizasyon konusunda beraber çalışmak istiyorlar.

 

kpa nc program optimization3

 

Ayrıca MANUS ile üretici, müşteri ilişkisinden ziyade çözüm ortağı olarak çalıştıklarını, özellikle bu durumdan çok memnun olduklarını belirttiler. MANUS ekibine kolayca ulaşabildiklerini ve hızlıca yaşadıkları problemlerin çözüldüğünü de vurguladılar. Bu sebepten dolayı Küçükpazarlı Havacılık olarak ileride yapacakları yatırımlarda da çözüm ortağı olarak MANUS’u tercih edeceğini dile getirdiler.

 

kpa nc program optimization4

 

Uzun yıllardır bizimle çalıştıkları, CNC makinalarını bize emanet ettikleri ve başarı hikayesine olan katkılarından dolayı Küçükpazarlı Havacılığa çok teşekkür ederiz. Videoya olan katkılarından dolayı Mühendislik ve Entegrasyon Müdürü Hakan Torlak’a da ayrıca teşekkür ederiz. Daha uzun yıllar da beraber çalışmaya devam etmeyi dileriz. 
 

31
May
2024 . MANUS