Akosis Savunma ve Havacılık: NC Program Optimizasyonu İle Verimlilik Artışı

Akosis Savunma ve Havacılık: NC Program Optimizasyonu İle Verimlilik Artışı

 

akosis nc program optimization 1

 

Akosis Savunma ve Havacılık, MANUS Yazılım’ın değerli müşterilerinden biri olup, tüm tezgahlarında MANUS’un CNC post prosesör, CNC simülasyon ve NC Program Optimizasyon çözümlerinden yararlanmaktadır.

 

akosis nc program optimization 4

 

Akosis Savunma ve Havacılık’tan Tolga Akgün, MANUS Yazılım ile tanışmalarının firmalarına büyük katkılar sağladığını belirtti. Akgün, tüm tezgahları için MANUS çözümlerinden faydalandıklarını ve bu çözümler sayesinde hem işleme hem de süre kazancı açısından çok memnun olduklarını ifade etti.

 

akosis nc program optimization 5

 

MANUSsim sayesinde tezgahtaki çarpma ve dalma gibi problemleri kolayca önleyebildiklerini ve bu konuda büyük kolaylık sağladığını vurguladı.MANUSsim optimize sayesinde üretimde %15 gibi bir hızlanma gördüklerini ve bu sayede 4 CNC makinası ile 5 CNC makinasının verimini alabildiklerini dile getirdi. Herhangi bir sorun yaşadıklarında gerek online gerekse yerinde destek aldıklarını ve özel istekleri olduğunda beraber çözüm üretebildiklerini belirtti.

 

akosis nc program optimization 6

 

Genç bir firma olan Akosis Savunma ve Havacılık ile henüz 5 aydır çalışıyor olmamıza rağmen, beraber büyümeyi hedefliyoruz. CNC makinalarının güvenliğini ve performansını bize emanet ettikleri ve videoya olan katkılarından dolayı Akosis Savunma ve Havacılık’a, ve Tolga Akgün’e teşekkür ederiz.

 

akosis nc program optimization 2

 

MANUS Yazılım olarak, başarı hikayemizin bir parçası olan Akosis Savunma ve Havacılık ile işbirliğimizin daha da güçlenerek devam edeceğine inanıyoruz.


 

24
Tem
2024 . MANUS