MANUSpost developer Arayüzü Hızlı Öğrenim

MANUSpost developer Arayüzü Hızlı Öğrenim

MANUSpost developer, hem kullanımı kolay hem de güçlü, devrim niteliğinde bir CNC post prosesör tasarım aracıdır. Tek bir ekranda CNC post prosesörünüzü oluşturmanıza ve özelleştirmenize olanak tanır. Sizin için MANUSpost developer’ın 32 özelliğini derledik ve listeledik

 

cnc post processor 1

 

1. Birden fazla CAM için ortak bir post prosesör oluşturabilirsiniz.

2. Her Operation’daki tüm post prosesör ayarları bağımsız olarak yönetilir. Örneğin, her Operation’da, operasyon başlangıcı, takım değişikliği, spindle hızı ayarları, dairesel/helisel, lineer/rapid hareket kodları, delme döngüleri vb. bağımsız olarak ayarlanabilir.

3. MANUSpost developer kullanılarak oluşturulan neredeyse tüm NC satırları "Format Motion Linear", "Format Motion Rapid", "Format Motion Circular", "Format Tool Change", "Format Operation Start", "Format Spindle Speed", "Format Milling Mode", "Format Turning Mode" vb. gibi kendi Komutlarına sahiptir. Bu komutları kullanarak, her bir hareket veya etkinleştirme kodu için NC satırı ayarlarını bağımsız olarak belirleyebilirsiniz.

4. Command’ler (NC satırları) kolayca düzenlenebilir.

5. MANUSpost developer içinde post prosesör ayarlarınızı değiştirdikten sonra aynı arayüz içinde hemen G kodları oluşturabilirsiniz.

6. Herhangi bir NC satırının üzerine sağ tıkladığınızda her NC satırının nasıl oluşturulduğunu görebilir ve hangi Operation, Command, Action, Event, Cutting Mode, APT satırının o NC satırını oluşturmak için kullanıldığını öğrenebilirsiniz.

7. Düzenleme sonrası NC programınızı önceki oluşturulan NC programlarıyla karşılaştırabilirsiniz.

8. MANUSpost developer kendi Script’lerinizi oluşturmanıza izin verir. İstediğinizi başarmak için uzun scriptler oluşturmanıza gerek yok; istenen görevi yerine getirecek küçük scriptler yeterlidir.

9. Her CAM için hazır APT/CL dosyalarına sahiptir, yazılımı test etmek için kendi APT/CL dosyalarınızı yüklemenize gerek yoktur.

10. Kendi APT/CL dosyalarınızı isterseniz yükleyebilirsiniz.

11. Post prosesör kullanarak oluşturduğunuz G-kodlarını indirip CNC makinenizde test amacıyla ücretsiz olarak kullanabilirsiniz.

12. MANUSpost developer’ın kendi CNC post post prosesörünüzü nasıl oluşturup özelleştireceğinizi öğreten 80'den fazla öğretici videosu bulunmaktadır.

13. AI asistanımızı MANUSpost developer hakkındaki sorularınıza cevap verecek şekilde eğittik ve sorularınıza göre ilgili eğitim videolarını size tavsiye edecektir.

14. Uzman ekibimizin cevaplaması için forumlar aracılığıyla tüm sorularınızı sorabilirsiniz.

 

cnc post processor 2

 

15. Post prosesörünüzü sıfırdan kolaylıkla oluşturabilirsiniz. Kütüphanemizden mevcut bir post prosesörü seçebilir veya CNC'nizin kütüphanemizde bulunmadığı durumlarda CNC'nizin kinematiğini sıfırdan oluşturabilirsiniz.

16. Önceden oluşturulmuş veya satın alınmış post prosesörlerinizi yönetebilirsiniz.

 

cnc post processor 3

 

17. MANUSpost developer’da özel olarak hazırlanmış, farklı zorluk seviyelerine sahip pratik post prosesör ödevleri vardır. Bu ödevleri tamamlayarak, MANUSpost developer daha hızlı öğrenebilir ve CNC post prosesör uzmanlığınızı artırabilir, sonuç olarak bir CNC post prosesör uzmanı haline gelebilirsiniz.

 

cnc post processor 4

 

18. Yeni bir post prosesör oluştururken, MANUSpost developer kütüphanesinden herhangi bir CNC post prosesör seçebilirsiniz.

 

cnc post processor 5

 

19. Eğer CNC makineniz kütüphanemizde bulunmuyorsa, kinematiğini sıfırdan oluşturabilirsiniz. CNC makinenizi kütüphanemizde bulamazsanız, benzer kinematiğe ve aynı kontrol ünitesine sahip bir CNC makinesi seçmenizi öneririz.

 

cnc post processor 6

 

20. CNC post prosesörünüzü oluşturduğunuzda, Error Log düzenleme sırasında yaptığınız tüm hataları hızlıca size bildirir.

 

cnc post processor 7

 

21. Hızlı NC program karşılaştırma özelliği, 2 NC programı arasındaki farkları gösterir ve değişiklik sayısını bildirir.

 

cnc post processor 8

 

22. Post prosesör akışında istediğiniz herhangi bir yere kendi Script’inizi ekleyebilirsiniz. Küçük Scrip’leri Event içinde bir Action olarak ekleyerek post prosesörünüzde istediğiniz noktada değişiklikler yapabilirsiniz.

 

cnc post processor 9

 

23. Kendi tanımladığınız User Variable’larınızı oluşturabilirsiniz.

 

cnc post processor 10

 

24. User Defined Events (UDE'ler), CAM yazılımından istenilen herhangi bir bilgiyi bir APT/CL dosyasına yazmak ve daha sonra post prosesöre bu bilgiyi nasıl işleyeceğini ve kullanacağını tanımlamak için kullanılan özel yapılaradır. UDE'ler sayesinde kullanıcılar, standart sunulanlardan daha fazla özellik ekleyebilirler. Kullanıcılar, her CAM yazılımı için özel olarak tasarlanmış önceden tanımlanmış veya özel UDE'lerini ekleyebilir veya kullanabilirler. Bu UDE'ler post prosesör akışı sırasında herhangi bir aşamada etkinleştirilebilir.

 

cnc post processor 11

 

25. Post prosesörlerinizi değiştirmekten çekinmeyin! MANUSpost'taki her post prosesör otomatik NC kodu analizine tabi tutulur, bu analize dayalı olarak otomatik uyarılar verilir. Bunun için her bir post prosesörde çeşitli hata kontrolleri tanımladık. Bu önceden tanımlanmış hata kontrolleri, post prosesörünüzü değiştirdikten sonra olası hataları tanıyacak ve sizi önceden uyaracaktır.

 

cnc post processor 12

 

26. Command/Event Search penceresini kullanarak hangi Command ve Event'in hangi operasyonda tanımlandığını hızlıca görebilirsiniz.

 

cnc post processor 13

 

27. Post prosesör dosyası içinde istediğiniz ifadeyi kolayca arayabilirsiniz. Arama metninizin post prosesörde nerede bulunduğunu detaylı olarak gösterir, böylece değiştirmeniz gereken yerleri hızlıca bulabilirsiniz.

 

cnc post processor 14

 

28. MANUSpost developer’ın 80'den fazla detaylı öğretici videosu bulunmaktadır, her biri kendi quizi ile birlikte gelmektedir. Bu quizlerin tamamlanması, Post Prosesör Uzmanı sertifikası almak için zorunludur.

 

cnc post processor 15

 

29. Ayrıca, Fanuc, Mitsubishi, Mazatrol, Siemens ve Heidenhain gibi CNC kontrol üniteleri için özel CNC Programlama Seviye Belirleme sınavları da bulunmaktadır. Bu sınavları çözerek, bu kontrol ünitelerinde programlama konusundaki bilgi seviyenizi değerlendirebilir ve CNC post prosesör uzmanı olmak için geliştirmeniz gereken alanları belirleyebilirsiniz.

 

cnc post processor 16

 

30. AI Asistanımız, MANUSpost developer’da CNC post prosesör oluşturma ve özelleştirme konularında her sorunuza cevap verebilmesi için uzman ekibimiz tarafından eğitildi. AI, sorularınızla ilgili öğretici videolara da sizi yönlendirir.

 

cnc post processor 17

 

31. MANUSpost developer’ın yardım bölümünde yazılımın her yönüyle ilgili detaylı dokümanlar bulunmaktadır, bunlar kolayca ve hemen erişilebilir durumdadır.

 

cnc post processor 18

 

32. MANUSpost developer’da bilmediğiniz herhangi bir öğeye sağ tıklayarak onunla ilgili yardım dokümanına ulaşabilirsiniz.

 

Bu blogda bahsettiğimiz etkileyici 32 özellikle, MANUSpost developer’ın sunduğu gücü ve kullanım kolaylığını kapsamlı bir şekilde sunduğumuzu umuyoruz. Bu devrim niteliğindeki platform, CNC post prosesör oluşturma ve özelleştirmesi konusunda tek bir arayüzde istediğiniz bütün değişiklikleri yapmanıza olanak tanır. Tecrübeli bir CNC uzmanı olsanız da veya yolculuğunuza yeni başlasanız da, MANUSpost developer, iş akışınızı hızlandırmanız, hataları ortadan kaldırmanız ve CNC makinelerinizin tam potansiyelinde kullanmanız için gereken araçlar ve kaynaklarla donatılmıştır.

13
Mar
2024 . MANUS