ODTÜ KKM MANUS & İNTEGRAL ORTAK LANSMANI

ODTÜ KKM MANUS & İNTEGRAL ORTAK LANSMANI

 

Çok özlemişiz...

Birlikte olmayı, CNC konuşmayı, imalat konuşmayı, geliştirdiğimiz yeni teknolojileri anlatmayı, sizleri dinlemeyi, sorularınızı cevaplamayı...

Hepsini çok özlemişiz.

2 Eylül 2022 tarihinde ODTÜ Kültür ve Kongre Merkezi’nde İntegral firmasıyla ortak çok güzel bir etkinlik gerçekleştirdik.

En son geliştirdiğimiz ürünümüz, NC programlarınızı %20 ve daha fazla hızlandıran, gelişmiş boş hareket ve kesme optimizasyonu MANUSnc optimize’ı katılımcılarımızla tanıştırırken, diğer ürünlerimiz gerçek NC program CNC simülasyonu ve CNC dijital ikizi MANUSsim’i ve dünyada ilk ve tek olan bulut tabanlı CNC post prosesör editörü MANUSpost developer’ı unutmadık.

Etkinliğin gerçekleşmesinde emeği geçen Manus ve İntegral ekiplerine çok teşekkür ediyoruz...

Bütün katılımcılarımıza da gösterdikleri yoğun ilgi için tek tek teşekkür etmek istiyoruz.

 

Yıllardır beraber omuz omuza yürüyoruz, biz size destek olmaya çalışıyoruz. Ama aynı zamanda siz de bize destek oluyorsunuz ve sizin bu desteğiniz sayesinde de sizler için yeni teknolojiler geliştirme azmimizi hiç kaybetmiyoruz.

Etkinliğimize katılım sağlayan tüm firmalarımıza: Aselsan'dan, Tai'ye, Roketsan'dan, Tübitak Sage'ye, Eskişehir'den katılım sağlayan Tei ve Alp Havacılık'a, Emge'ye, Küçükpazarlı'ya, Pi Makina'ya, Nurol Makina'ya, Nurus'a, Erkunt'a, Türk Traktör'e ve ismini sayamadığımız daha onlarca güzide firmamıza, müşterilerimize ve çalışanlarına çok teşekkür ediyoruz.

Sizler bizim en büyük gücümüzsünüz...

Bir diğer teşekkürümüz de İntegral firmasına...

Her zaman söylediğimiz gibi, birlikte güçlüyüz ve beraber çok güzel işler yapacağız.

05
Eyl
2022 . MANUS