Benice Havacılık: MANUS Yazılım İle Güvenli İmalat

Benice Havacılık: MANUS Yazılım İle Güvenli İmalat

 

Benice 1

 

1980 yılında kurulan Kaleli Şaft ve Metal San. Tic. Ltd. Şti. 2022 yılında sektörel olarak ikiye ayrılarak, havacılık sektörü faaliyetleri Benice Havacılık Mühendislik San. Tic. Ltd. Şti. adı altına taşınmıştır. Benice Havacılık Türkiye’deki havacılık sektörünün önemli bir üretici konumundadır. 

 

Manus Yazılım olarak Kaleli Şaft ile yaklaşık 10 yıldır ve Benice Havacılık ile kurulduğu yıldan itibaren birlikte çalışmaktayız. Öncelikle, MANUSpost developer CNC post prosesör çözümünü kullanmaya başlayan Benice, daha sonrasında MANUSsim CNC simülasyon ve MANUSsim optimize NC program optimizasyon ürünlerimizi de kullanarak, bünyelerinde büyük bir verimlilik artışı sağlamaya başlamıştır.

 

Benice 2

 

Benice’nin, MANUSsim optimize yazılımını kullanarak gerçekleştirdiği optimizasyon çalışmalarında, bir parçadaki verimi %20 arttırdığı gözlenmiştir. Bu başarıya bağlı olarak diğer parçalarda da %10 ila %40 arasında bir verim artışı beklenmektedir.

 

MANUS olarak yerli ve milli ürünlerimize ek olarak, müşterilerimize teknik destek konusunda büyük bir kolaylık ve hız sağlamak için MANUS Support sistemini kurduk. Bu sayede Benice Havacılık da diğer tüm müşterilerimiz gibi teknik problemlerini ve taleplerini kolay ve hızlı bir şekilde tarafımıza iletilebiliyor, bu talepleri sistem üzerinde takip edebiliyor ve mühendis ekibimizden hızlı dönüşler alarak verimliliklerini hızlıca artırabiliyor.

 

Özellikle MANUSsim CNC simülasyon ürünümüz Benice Havacılık için büyük verim sağlıyor. Makinaların gece gündüz çalışmasını gerektiren durumlarda, işlemlerin sorunsuz ve güvenli bir şekilde gerçekleşmesi için MANUSsim, tüm üretim sürecinde vazgeçilemez bir eleman konumuna gelmiştir.

 

26
Oca
2024 . MANUS