UYGUR Ltd: MANUS Yazılım ile CNC Makinelerinde Hız Artışı

UYGUR Ltd: MANUS Yazılım ile CNC Makinelerinde Hız Artışı

 

uygur 1

 

Manus Yazılım, birçok müşterisiyle 10 yıldan fazla bir süredir işbirliği yapma ayrıcalığına sahip ve bu müşterilerden biri de ülkemizin önde gelen savunma, havacılık firmalarından UYGUR Ltd 70'ten fazla CNC makinesi ve deneyimli uzman kadrosu ile birlikte sektörde 30 yılı aşkın süredir yer almaktadır.

 

uygur 2

 

MANUS Yazılım, UYGUR Ltd’ye MANUSpost developer CNC post prosesör, MANUSsim CNC simülasyonu ve MANUSsim optimize NC program optimizasyonu yazılımlarını sağlamakta ve bu yazılım çözülümleri CNC makinaların verimliliğini ve güvenliğini sağlamak dışında, işleme sürelerini düşürerek hız artışı sağlamaktadır.

 

uygur 3

 

Son yıllarda MANUSsim CNC simülasyon ürününü ve MANUSsim optimize NC optimizasyon modülünü de kullanmaya başlayan UYGUR Ltd, CNC makinelerinde ortalama %15 - %20 bandında hız artışı elde etmiştir. UYGUR Ltd ile gerçekleştirilen bu hızlanma ve verimlilik artışı, inovasyon ve işbirliği gücünün bir kanıtıdır.

 

uygur 4

 

Manus Yazılım 30 kişilik deneyimli mühendis ekibiyle beraber CNC yazılımlarında teknolojinin sınırlarını zorlamaya ve Türkiye’de savunma, havacılık, otomotiv, medikal, kalıp sektörleri başta olmak üzere tüm talaşlı imalat sektör,ne yerli ve milli hizmetlerini sunmaya devam etmektedir. MANUS’un hedefi, Ar-Ge çalışmalarına devam ederek endüstriye sürekli olarak destek sağlamak ve tüm dünyaya devrim niteliğinde çözümler sunmaktır.

 

04
Ara
2023 . MANUS