Ersan Havacılık: CNC Simülasyon ve Optimizasyonun Faydaları

Ersan Havacılık: CNC Simülasyon ve Optimizasyonun Faydaları

 

, Ersan 1

 

Ürettiğimiz yerli ve milli ürünlerimizle ülkemize yenilikler getirmek ve desteklemek bizim için büyük bir gurur kaynağı, MANUS olarak kuruluşumuz üzerinden 15 yıl geçti ve bu sürede birçok firma CNC’lerini bize emanet etti. Bizim için çok önemli olan bu şirketlerden biri de Ersan Havacılık. Uzun zamandır bizimle çalışan Ersan Havacılık post prosesör, CNC simülasyon ve NC kod optimizasyonu da dahil olmak üzere bütün yazılım çözümlerimizden yararlanıyor.

 

Ersan 2

 

Post prosesörler ve CNC simülasyonlar talaşlı imalat sektöründe vazgeçilemez yapı taşları haline gelmiş durumda. Bizim de MANUS Yazılım olarak kuruluşumuzdan bugüne amacımız; Türkiye'de üretimi olmayan bu teknolojileri ülkemiz sınırları içinde geliştirmek ve dışa bağımlılığı azaltmak oldu.

 

Ersan 3

 

Ersan Havacılık Teknik Müdürü Ahmet Bey MANUSpost sayesinde CNC tezgahlarına attıkları programların düzgün çalıştığını ve MANUSsim sayesinde de çarpmaları kolayca önden tespit edebildiklerini, bu şekilde gerekli önlemleri önden alabildiklerini belirtti. Ayrıca MANUSsim optimize kullanarak yapılan testlerde %15 ila %20 arasında hızlanmalar gözlemlediklerini ve geliştirmekte olduğumuz optimizasyon çözümlerini yakından takip ettiklerini belirtti.

 

Ersan 4

 

Üretim Mühendisi olarak çalışan Feride Hanım ise MANUS Support portalını kullanarak sorunlarını kolaylıkla iletebildiklerini ve oldukça hızlı bir şekilde geri dönüş alabildiklerini dile getirdi. 

 

Ersan 5

 

Ersan Havacılık üretim müdürü görevini yürütmekte olan Osman Bey ise üretimde minimum sürede maksimum kazancın ne kadar önemli olduğundan ve MANUSsim optimize'dan ne kadar memnun olduklarından bahsetti.

 

Ersan 6

 

Videoya katkıları ve uzun süreli işbirlikleri için Ersan Havacılık’a çok teşekkür ederiz. Ayrıca videoya olan katkılarından dolayı Ahmet Özler, Feride Nehir ve Osman Tanak‘a ayrıca teşekkür ederiz.

 

27
Şub
2024 . MANUS