Aril Havacılık: CNC Simülasyonu ile Üretimi Geliştirmek

Aril Havacılık: CNC Simülasyonu ile Üretimi Geliştirmek

 

aril cnc simulation 1

 

Aril Havacılık 11 yıldır CNC makinalarını MANUS Yazılıma emanet ediyor. Bu süreç boyunca MANUS Yazılımın CNC post prosesör ve CNC simülasyon yazılım çözümlerinden yararlanıyor. Havacılık sektöründe çok önemli bir isim olan Aril Havacılık, CNClerinin güvenli ve sorunsuz çalışması için bu çözümleri kullanıyor. 

 

aril cnc simulation 2

 

NC program sorumlusu Adem Gençer 4 sene önce tanıştıkları MANUSsim’in dijital ortamda bütün işlemi başlatmadan önce gözlemleyebildiklerini, bu sayede de karşılaşabilecekleri problemleri önden görüp tedbirlerini alabildiklerini söyledi. Ayrıca MANUS Support portalı üzerinden karşılaştıkları problemleri kolayca MANUS’a iletip hızlı dönüşler alabildiklerini de belirtti.

 

aril cnc simulation 3

 

Aril Havacılık imalat sorumlusu yardımcısı Cem Ejder de MANUS çözümlerinin ne kadar kolay öğrenilebildiğini ve kullanılabildiğini vurguladı. Zaten post prosesör konusunda herhangi bir problem yaşamadıklarını ve MANUSsim sayesinde bütün parçaları simülasyondan geçirerek herhangi bir problemle karşılaşmaycaklarından emin olduklarını söyledi. Ayrıca bir problem yaşadıklarında ve parçayı hızlıca başka bir tezgaha transfer etmeleri gerektiğinde MANUSsim ile hızlıca önden kontrol edebildiklerini, bu şekilde hızlıca ve güvenli bir şekilde üretim sürecine devam edebildiklerini söyledi.

 

aril cnc simulation 4

 

Uzun yıllar süren işbirlikleri ve videoya olan katkıları için Aril Havacılığa teşekkür ederiz. Adem Gençer ve Cem Ejder’e videoya katkıları için de ayrıca teşekkür ederiz. 

 

aril cnc simulation 5

 

22
Mar
2024 . MANUS