EMO MILANO 2021

EMO MILANO 2021

EMO nedir?

EMO tek sayılı yıllarda üretim sektörü için düzenlenen bir fuardır. Bu yıl İtalya tarafından organize edildi ve 91 ülkeden 60000'den fazla ziyaretçiye ev sahipliği yaptı. Biz de bu organizasyonun bir parçası olabildiğimiz için çok mutluyuz. En son katıldığımız EMO fuarı ise 2019'da Hannover'da düzenlenmişti, dilerseniz EMO HANNOVER 2019 göz atabilirsiniz.

FUAR NASIL GEÇTİ?

EMOMilano 2021'e harika takımımız Ender Cengiz, Semih Sarıçam ve Semih Çinçi ile katılım sağladık. En son ürünümüz olan MANUSpost developer lansmanını yaptık ve çok iyi geri dönüşler aldık. Müşterilerimizle ve ürünlerimizle ilgilenen katılımcılarla yüzyüze görüşebilmek bizim için eşsiz bir deneyim oldu. Üretim sektöründeki en güncel inovasyonları ve yenilikleri bizimle paylaşan herkese çok teşekkür ediyoruz. Kendimizi geliştirebilmemiz adına geri dönüşler almkak bizim için her zaman çok önemli. Ayrıca fuar süresince alanında uzman bir sürü değerli insanla tanışma fırsatımız oldu. Şimdi sıra bu güzel deneyimi değerlendirip, kendimizi daha da geliştirmek adına bir yol haritası çizmekte.

MANUSpost developer

Daha önce de bahsettiğimiz gibi EMOMilano'da en son ürünümüz olan MANUSpost developer lansmanını gerçekleştirdik. Eğer fuara katılamadıysanız hiç endişelenmeyin çünkü online olarak MANUSpost developer'a göz atabilir, aynı zamanda kendi post developerınızı tek bir tıkla sıfırdan oluşturabilir ve/ya düzenleyebilirsiniz. İnternet sitemizde bulunan eğitim videolarıyla 3 saat içerisinde post prosesör geliştirebileceğiniz konusunda iddialıyız! Hemen deneyerek post prosesör uzmanı olmaya bir adım daha yaklaşabilirsiniz.

MANUSsim

MANUSsim ise iddialı olduğumuz bir diğer ürünümüz. Bildiğiniz üzere, son yıllarda ileri seviye CNC simülasyon yazılımı kullanımı fazlasıyla arttı. Bu ürünümüzü de yine EMOMilano'da tanıtma fırsatı bulduk.

MANUSoptimize

MANUS Yazılım olarak en büyük hedeflerimizden biri de NC program optimizasyonu. Fuarda air cut optimizasyonu, cutting force hesaplamaları ve cutting optimizasyonu konularını detaylı bir şekilde katılımcılarla paylaştık.

Fuar süresince;

Bizi ziyaret eden,
Ürünlerimizle ilgilenen,
Bizimle fikir alışverişinde bulunan,
Büyümemize ve öğrenmemize katkı sağlayan,
Bizi takdir eden herkese teşekkür ederiz.
Bizim için çok keyifli bir deneyimdi.

Bir dahaki sefere görüşmek üzere! EMO MILANO 2021 EMO MILANO 2021 EMO MILANO 2021 EMO MILANO 2021 EMO MILANO 2021

09
Eki
2021 . MANUS