MANUSNC | Talep Formu

Gizlilik Politikası

 

Kullanıcılarımızın hizmetlerimizden güvenli ve eksiksiz şekilde faydalanmalarını sağlamak ve platformlarımızı kullanan kişilerin gizliliğini korumak için çalışıyoruz. Kullanıcılarımızın onayı olmaksızın, kullanıcılarımıza ait olan herhangi bir veriyi, ilgili yasal mevzuat hükümlerinin öngördüğü biçimde bu verilere erişme yetkisi olan yasal kurumlar ve yetkililer hariç olmak üzere, hiçbir şekil ve surette üçüncü taraflarla paylaşmıyoruz.

Manus Yazılım'ın hizmetlerinden faydalanmaya devam eden kullanıcılarımız, Gizlilik Politikamızda açıkladığımız kural ve uygulamaları kabul ederek onay vermektedir. Kullanıcılarımız diledikleri zaman iletişim kanallarımızdan ulaşarak vermiş oldukları bu onayı geri çekebilme imkanına sahiptirler. Çerez Politikası, işbu Gizlilik Politikası’nın ayrılmaz bir parçasını teşkil eder.

Hangi Veriler İşlenmektedir?

Aşağıda belirtilen veriler, kullanıcılarımıza hizmet verebilmek ve hizmet kalitemizi daha da iyileştirmek amacı ile işlenmektedir. Bilgilerin eksiksiz, doğru ve güncel olması kullanıcılarımızın sorumluluğunda olup, hizmet kalitesi açısından önemlidir.

 

Veri Toplama

Manus Yazılım resmi web sitesini kullanırken herhangi bir kişisel veri paylaşmak zorunda değilsiniz. Bu web sitesi sadece ziyaretçiler tarafından gönüllü ve bilinçli olarak paylaşılan bilgileri toplamaktadır. Paylaşılan bilgiler, bunlarla sınırlı olmamakla birlikte, isim, iş unvanı, şirket adresi, e-mail adresi, telefon ve faks numaralarını içermektedir.

Kişisel verileriniz, yukarıda belirtilen amaçlarla, 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu’nda (“Kanun”) öngörülen temel ilkelere uygun olarak Kanun’un 5 inci maddesinde belirtilen; kanunlarda öngörülmesi, sözleşmenin ifası, veri sorumlusunun hukuki yükümlülüğünü yerine getirebilmesi, tarafınızca alenileştirilmiş olması ve ilgili kişinin temel hak ve özgürlüklerine zarar vermemek kaydıyla Manus Yazılım'ın meşru menfaati sebeplerine dayalı olarak toplanabilmektedir.

Genel olarak resmi web sitemizi ziyaret edenlerden “özel nitelikli kişisel verileri” (ırk/etnik köken bilgileri, dini inanışlar, sabıka kaydı, fiziksel ve sağlık verisi vb.) talep etmemekteyiz.

 

Log Bilgileri, Çerezler (Cookies) ve Web İşaretçileri

Bu web sitesi; IP adresi, internet tarayıcısı tipi ve dili, erişim zamanları ve internet sitesi adresleri gibi standart log bilgilerini toplamaktadır. Bu web sitesinin iyi bir şekilde yönetilmesi ve ileri seviyede kullanım rahatlığının sağlanabilmesi için bizim tarafımızdan ya da hizmet sunucumuz tarafından toplu veri toplamak için çerezler (cookies) (kullanıcının tarayıcısında depolanmış kısa text dosyaları) ya da web işaretçileri (bu internet sitesinin belli sayfalara ya da belirli tanımlama bilgilerine erişen ziyaretçileri sayabilmesine imkan sağlayan elektronik görseller) kullanılabilir. Bu çerezleri ve diğer takip teknolojilerini nasıl kullandığımız ile ilgili detayları ve bunları nasıl kontrol edebileceğiniz ile ilgili bilgileri Çerez Politikası bölümünde bulabilirsiniz.

 

Veri Kullanımı

Zaman zaman bu internet sitesi aracılığı ile kişisel verilerinizi paylaşmak durumunda kalabilirsiniz; örneğin, özel bir içeriğe erişmek, bir organizasyona veya ankete katılmak ya da ilgilendiğiniz bir alan hakkında detaylı bilgi almak için bilgilerinizi paylaşabilirsiniz. Bu gibi durumlarda paylaştığınız bilgiler, talebinizi yerine getirebilmek amacıyla işlenebilir. Ayrıca pazar araştırmaları/genel araştırmalar kapsamında sizlerle iletişime geçebiliriz. Dilediğiniz zaman, size ilettiğimiz e-posta ve diğer paylaşımları durdurmamızı bizden talep edebilirsiniz.

 

Kişisel Verilerin Saklanma Süresi

Şirket, Veri Sahibi tarafından sağlanan kişisel verileri, Kişisel Verilerin İşlenmesi ve Korunması Politikası'nda işleme amaçlarının gerektirdiği süre boyunca saklayacaktır.

Buna ek olarak, Manus Yazılım, Veri Sahibi ile arasında doğabilecek herhangi bir uyuşmazlık durumunda, uyuşmazlık kapsamında gerekli savunmaların gerçekleştirilebilmesi amacıyla sınırlı olmak üzere ve ilgili mevzuat uyarınca belirlenen zamanaşımı süreleri boyunca kişisel verileri saklayabilecektir.

Veri Güvenliğine İlişkin Önlemler ve Taahhütler

sağlamak amacıyla uygun güvenlik düzeyini temin etmeye yönelik gerekli teknik ve idari tedbirleri almayı, gerekli denetimleri yaptırmayı taahhüt eder.

Platform üzerinden başka uygulamalara link verilmesi halinde, Manus Yazılım, uygulamaların gizlilik politikaları ve içeriklerine yönelik herhangi bir sorumluluk taşımamaktadır.

Gizlilik Politikamızdaki Değişiklikler

İşbu Gizlilik Politikası üzerinde zaman zaman değişiklikler ve düzeltmeler yapılabilecektir. Herhangi bir değişiklik yapılması halinde sayfanın en üstünde yer alan güncelleme tarihi değiştirilecek ve Gizlilik Politikası güncellendiği tarih itibariyle geçerli olacaktır. Yapılan değişiklikleri görmek ve bunların sizi nasıl etkileyeceği hakkında bilgi almak için işbu Gizlilik Politikası'nı düzenli olarak kontrol ediniz.

 

Manus Yazılım web sitemizin hukuki şartları ve gizlilik hakkında daha fazla bilgi almak, sitemizle ilgili görüş ve eleştirilerinizi bildirmek için bize e-posta yoluyla ulaşabilirsiniz.